Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
NiinaNiina kirjoitti 10.1.2021 kello 16:26:
Hei Marika, sopiva hetki, sopiva mielentila, sopiva virike... silloin kun nämä kohtaavat, kaikki on mahdollista! Ja runous tosiaan suorastaan vyöryy päälle joka puolelta. Lumihangella kulkenut hiiri oli tehnyt äsken pihaamme aseemista runoutta.
Marika KojoMarika Kojo Heinola kirjoitti 9.1.2021 kello 17:40:
Kiitos pirskahtelevista runouden etäopinnoista Hämeen kesäyliopistollajoulukuussa 2020. Avasit silmäni, enkä saa niitä enää kiinni. Runous on kaikkialla 💞
NiinaNiina kirjoitti 6.1.2021 kello 14:45:
Hei Janina - ja tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt sarjan parissa! Ilman lukijoita olisi aika tyhjää kirjoittaa... Kerronpa tässä samalla yleisesti, että minulla on kirjasarjaan liittyviä kirjanmerkkejä. Postitan niitä mielelläni, jos joku kaipaa kirjanmerkkejä. Eli siis ei muuta kuin sähköpostilla yhteystiedot minulle, niin lähetän merkkejä. Hävitän yhteystiedot sitten saman tien tietoturvasyistä. Mukavaa loppiaista!
JaninaJanina Rovaniemi kirjoitti 6.1.2021 kello 00:49:
Ihanaa että viides osa tuloillaan! Olen lukenut kaikki 4 peräkkäin melkein taukoa ottamatta! Ihanaa luettavaa 🤗
NiinaNiina kirjoitti 4.1.2021 kello 12:21:
Hei Elli! Voi kun kiva, että olet pitänyt Villa Venla -sarjasta! Ja kyllä vaan: jatkoa on luvassa. Olen itse asiassa juuri tänään nähnyt kansiluonnoksenkin lokakuussa ilmestyvästä viidennestä osasta. Vitososan nimi on Ruusuja ja risuja. Eli eipä muuta kuin kirjoittamaan, noin kolmasosa on jo valmiina ja loput päässä kohtalaisessa järjestyksessä. :) Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!
ElliElli Oulu kirjoitti 3.1.2021 kello 00:22:
Heippa! Täysin Villa Venlan tarinoihin koukuttuneena kyselen, onko lupa odottaa vielä jatkoa sarjalle? Kaikki kirjat kuunneltuna.. :) Eipä ole moni kirja tai kirjasarja aiemmin saanut yhtä tehokkaasti koukkuun. Luovaa uutta vuotta!
NiinaNiina kirjoitti 26.10.2020 kello 09:52:
Voi kiitos, Kristiina! Pysytään niiden asioiden äärellä, jotka ovat meille arvokkaita! "Joka päivä kirjoitan,/ nyplään epätasaista pitsiä,/ teen vinon palikkatornin/ tai jotain muuta yhtä hyödyllistä." (Ote julkaisemattomasta runostani)
Kristiina RuutiKristiina Ruuti Tukholma kirjoitti 25.10.2020 kello 19:36:
Kiitos Niina onnistuneesta verkkokurssiviikonlopusta, jonka vedit innostaen ja taidolla. Sisältö, tekniikka, harjoitukset ja meidän keskinäiset "höpinät" - upplyftande, helt enkelt!
NiinaNiina kirjoitti 25.10.2020 kello 19:35:
Hei Leila, ilo on puolellani, oli niin kiva kurssi teidän kirjoittajaheimolaisten kanssa. Ja kurssit tosiaan aiheuttavat joskus sivuvaikutuksia, kuten tuossa kuvasit. :) PS: Tuosta tapauksesta voi vaikka kirjoittaa...
LeilaLeila Tukholma kirjoitti 25.10.2020 kello 18:39:
Kiitos kahdesta antoisasta etäpäivästä. Taloyhtiössä oli tänään syystalkoot ja pihalla iso roskalava, jonne asukkaat saavat heittää romujansa. Kiirehdin kurssin jälkeen viemään muutaman suursiivotun kassin sinne ja huomasin kauhukseni, että naapurimies oli jo sulkemassa luukkuja. Huusin hänelle: Älä sulje, mulla on vielä kamaa sinne. Mies tuli lähemmäksi: Vad sa du? Olin kurssi-innossani huutanut suomeksi... Korjasin mokani ja pääsin liikatavaroistani eroon :)
NiinaNiina kirjoitti 23.9.2020 kello 11:38:
Hei Annele, kiva, kun löysit sivuilleni ja kirjoitit vieraskirjaan. Jos/kun uusia kursseja ilmaantuu, tiedottelen täällä kotisivuillani. Urjalassa oli kyllä kivaa! Toivon kirjoitusintoa ja ihmettelen tässä, kun pöydästäni näkyy jopa vähän pintaa. Siivosin eilen papereita...
AnneleAnnele kirjoitti 23.9.2020 kello 11:03:
Hei Niina! Kiitos vielä elokuun kurssituksesta Urjalassa! Selasin äsken harjoituksia, ja leppoisa, luova tunnelma palautui mieleen. Olisipa vastaavia kursseja lisää. Suloisia syyspäiviä!
NiinaNiina kirjoitti 24.7.2020 kello 11:33:
Hei Anitta, kiitos (punastuttavasta) viestistäsi, sanasi tuntuivat sydämessä asti. Olen ennenkin täällä kirjoittanut siitä, että on onnellista, jos oikea lukija ja kirja kohtaavat. Kiitos paljon siis, että halusit tulla kirjoittamaan lukukokemuksistasi ja tuntemuksistasi. Toinen kiva juttu on, että kirja usein johdattaa toisten kirjojen luo, kuten sinullekin kävi, (itse luen tietokirjoista ensiksi aina sisällysluettelon ja lähteet). Kursseista sen verran, että itse asiassa ensi viikolla on parikin kurssia Urjalassa Pentinkulman päivien yhteydessä. Ainakin toisella on tilaa. Kurssi on nimeltään Luovan kirjoittamisen paja Väinö Linnan maisemissa - se on kirjoittamis-ja kirjallisuuskurssin yhdistelmä, koska kirjoitustuntien lisäksi siinä osallistutaan Pentinkulman päivien tapahtumiin. Lisää tietoa saa osoitteesta hameenkesayliopisto.fi. Mahdollisista tulevista kursseista ilmoittelen Ajankohtaista-osiossa. :) Hyviä (luku)hetkiä kesääsi!
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 23.7.2020 kello 03:51:
Hei Niina. Löysin sinut Amanda Vaaran kautta ja tykästyin valtavasti kirjoitustyyliisi. Aloin penkoa, että kukas kukas tämä Niina Hakalahti nyt oikein onkaan! Laajuutta ja syvyyttä löytyy. Syön aamupalaksi Eiffel-torneja on oiva opas. Sitä kautta löysin tieni Goldbergin kirjojen, Torsti Lehtisen ja Siri Kolun kirjoitus oppaiden luokse. Laitan lukujonoon vielä Yösähköä, Lumilinnan ja uusimman Hakalahden. Kirjoituskurssikin kiinnostaisi, mutta onko sellaisia tulossa. Koronasta ei juuri maireita arvosanoja ole antaa, mutta löysin vuosien jälkeen kirjat ja lukemisen. Kiitos siitä, että kirjoitat, neuvot, ohjaat ja opasta 🌺.
NiinaNiina kirjoitti 12.7.2020 kello 18:07:
Hei Laura! Viestisi ilahdutti , kiitos paljon kauniista ja koskettavasta palautteestasi - aivan liikutuin siitä. Toivon sinulle kaikkea parasta uuteen elämänvaiheeseesi.
LauraLaura Joensuu kirjoitti 10.7.2020 kello 17:01:
Hei! Olen jo lukenut useamman kirjasi ja olen kovin tykästynyt kirjoitustyyliisi! Erityisesti pidin Lumilinnasta. Osaat kirjoittaa hyvin osuvasti ja napakasti. Lähipäivinä olen lukenut ja kuunnellut Pientä fiksausta vailla ja sen jatko-osia. Olen viimeisilläni raskaana ja ne ovat juuri sopivaa luettavaa tähän mielentilaan. Tällä hetkellä olen sairaalassa käynnistyksessä ja kolmannesta osasta on minulle täällä paljon iloa. Kun kuuntelen sitä, voin keskittyä johonkin muuhun kuin ankeaan sairaalahuoneeseeni. Varsinkin kun täällä ei saa käydä vieraita. Voin onneksi käydä Venlan luona kylässä! Pystyn myös hyvin samaistumaan päähenkilöön hänen tilanteensa takia! Kiitos sinulle siis kirjoistasi, ne ovat tuoneet minulle lohtua ja iloa tänä aikana!
NiinaNiina kirjoitti 22.6.2020 kello 10:38:
Hei Sanna! Olipa tosi kiva, kun tulit kertomaan vieraskirjaan lukukokemuksestasi. Kirjailijan työ tuntuu välillä pullopostin lähettämiseltä, ja on aina tosi hienoa, jos kuulee, että pulloposti on mennyt perille. "Kirjasi ansiosta sain hetken kadonneena olleen lukuinnon takaisin" - tämän paremmin ei voi viikko alkaa. Kiitos sinulle! Ensi keväänä julkaisen taas omalla nimelläni uuden kirjan, sitä ennenhän (lokakuussa) tulee Amanda Vaara-nimellä kirjoitettu kirja. Hyvää kesää sinulle!
SannaSanna Vääksy kirjoitti 18.6.2020 kello 15:23:
Heippa! Harvoin mitään tällaista teen, mutta nyt päätin riipustaa tänne vieraskirjaan terveiset. Ensimmäinen kirja sinulta luettavana. Sydänystävä. Aivan ihana, tuohon tarinaan jää kiinni! Ei malttaisi töitäkään välillä tehdä. Mutta siis kiitos sinulle, kirjasi ansiosta sain hetken kadonneena olleen lukuinnon takaisin. Mukavaa Juhannusta!
NiinaNiina kirjoitti 28.4.2020 kello 17:13:
Villa Venlan nelososan nimi on siis Sopivassa suhteessa. Vähän laahaa minulla kotisivujen päivitys; en ole oikein saanut laitettua kirjojen kansikuvia tänne. Yritän lähitulevaisuudessa ryhdistäytyä. :)
NiinaNiina kirjoitti 28.4.2020 kello 17:04:
Hei! Kiitos tosi mukavasta palautteestasi! Venlan tarina kyllä jatkuu, nelososa on kovasti tekeillä. Kariston syksyn katalogista pääsee jo katsomaan kantta ja saamaan vinkkiä seuraavan osan tunnelmista: https://issuu.com/karisto/docs/karisto_katalogi_syksy_20 Lokakuussa siis kirja sitten ilmestyy. :) Hyvää vappua - ja kiva, kun tulit kirjoittamaan vieraskirjaan.