Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
NiinaNiina Tampere kirjoitti 14.5.2019 kello 11:38:
Kiva kuulla, että pystyit heti soveltamaan kurssin antia käytäntöön. Lasipurkki-idea on tosi hyvä ja kertoo kirjoittajan luovuudesta sekin!
AinoAino Orivesi kirjoitti 13.5.2019 kello 22:28:
Kiitoksia tekstintäyteisestä kurssista. Sen innoittamana täytin lasipurkin pienillä kirjoitustehtävillä, joita voi tehdä silloin kun teksti ei lähde rullaamaan.
NiinaNiina kirjoitti 13.5.2019 kello 21:09:
Voi kiitos! Oli todella mukavia keväisiä iltapäiviä teidän ryhmänne kanssa. Merete Mazzarella on puhunut "pienestä, ystävällisestä katraasta", joka jokaisella kirjoittajalla olisi hyvä olla ympärillään. Oli ilo olla osa katrastanne viiden maanantai-iltapäivän verran.
Merja Pee tai TeeMerja Pee tai Tee Vaajakoski kirjoitti 13.5.2019 kello 16:01:
Tämä ei ole sääliviesti. Tämä on kiitosviesti. Kurssisi oli avaava ja kirjoittamista nostattava. Olet kuunteleva, hauska ja ammattimainen - oikeassa ammatissa todellakin!
NiinaNiina kirjoitti 17.1.2019 kello 14:18:
Niina ja Amanda kiittävät, kumartavat ja niiaavat. :) Hyvää tätä vuotta sinulle - ja samalla kaikille muillekin lukijoille.
MariaMaria Kuopio kirjoitti 16.1.2019 kello 15:27:
Heipähei Niina ja Amanda! Pientä fiksausta vailla ja Yösähköä -kirjat ovat mahtavaa kerrontaa, että molemmat luin kahteen päivään. Yhtäkkiä vaan huomasin, että hups! sivu ei enää käännykään e-kirjassa, kirja olikin loppu. Lukiessani olin aivankuin itsekin majatalon asukkaana, sain silmiini jopa henkilöt ja huoneet, niin hienosti on elämäntarinat kerrottu. Nyt odotan innostuneena miten Villa Venlan henkilöiden tarinat jatkuvat. Varsinkin Yösähköä jäi niin kutkuttaviin tunnelmiin etenkin Venlan & Jörnin osalta, että kirjoitahan Amanda uusi kirja nopsasti, täällä jo malttamattomana odotan jatkoa. Tuhannet kiitokset mukavista lukuelämyksistä kirjailijalle. 🤗
JoulutonttuJoulutonttu Raisio kirjoitti 30.11.2018 kello 22:36:
Hyvää alkavaa joulukuuta ja rauhallista joulua!
NiinaNiina kirjoitti 9.11.2018 kello 10:44:
Kiitos, Anne, ihanasta palautteestasi ja myös siitä, että tulit kertomaan sen tänne sivujeni vieraskirjaan. Viestisi teki minut iloiseksi! Mukavaa viikonloppua - itse käyn nyt kirjoitustöihin: kolmatta Amanda Vaaraa työstämään. :)
AnneAnne Espoo kirjoitti 8.11.2018 kello 20:06:
Olipa kiva kirjasi Yösähköä! Luin melkein yhdellä istumisella, mitä nyt koiran kanssa kävin välillä ulkona. Enpä muista, koska joku kirja olisi houkuttanut/koukuttanut näin. Odotan innolla seuraavaa kirjaasi!
NiinaNiina Tampere kirjoitti 4.11.2018 kello 17:52:
Hei Tintta, olipa mukava saada viestisi! Ilokseni voin kertoa, että Venlan tarina jatkuu kyllä, kolmososaa parhaillaan kirjoitan. Kolmas osa ilmestyy ensi vuonna, ihan tarkkaa aikaa en tiedä vielä, mutta jotain loppukesän ja alkusyksyn väliltä. Laitan tänne sivuilleni tarkempaa tietoa ilmestymisajasta ensi vuoden puolella. Kaunista ja kynttilänvaloisaa loppuvuotta!
TinttaTintta kirjoitti 3.11.2018 kello 14:57:
Hei! Luin juuri Yösähköä -kirjan, ja kyseinen sarja on noussut yhdeksi lempparikirjasarjaksi! Yritin googlailla, mutta en löytänyt vastausta: onko sarjalle tulossa jatkoa edelleen?:)
NiinaNiina kirjoitti 2.10.2018 kello 13:56:
Voi kun kiva kuulla, että tykkäät harjoituskirjasta ja että Nopeita avauksia-päivästä jäi positiivinen tunnelma. Minulla oli myös oikein mukavaa! Kaikki me kirjoittajat tarvitsemme harjoitusta. Tässä muuten juuri pakoilen käsikirjoituksen työstämistä surffailemalla netissä. :) Kaunista syksyä!
MarjaMarja Tampere kirjoitti 28.9.2018 kello 19:25:
Hei Niina! Nyt minullakin on harjoituskirjasi. En millään malta olla tekemättä harjoituksia enempää, kuin on tarkoitettu... Mutta aivan hurmaava hankinta. Olin kansalaisopiston Nopeita avauksia iltapäivässä, ja se oli tosi mukavaa tekemistä, kiitos!
NiinaNiina kirjoitti 8.8.2018 kello 11:46:
Hei Anneli, juuri äsken sainkin kotiin tekijänkappaleeni. Kirja näyttää kivalta, kiitos Kariston ammattitaitoisen tiimin. Hauskaa, jos pääset julkistamistilaisuuteen. :)
Anneli SuusaariAnneli Suusaari Hämeenlinna kirjoitti 8.8.2018 kello 10:35:
Hei Niina! Onnea Eiffel-tornista. Olen tulossa julkkareihin. Yritän kirjoittaa vähän pidemmin spostiin, mutta helle on tehnyt aivot hötöksi ja saamattomiksi. Ehköä ne palautuvat taas luoviksi takaisin. Lämpimin terveisin Anneli
adminadmin kirjoitti 14.6.2018 kello 11:01:
Hei! Syön aamupalaksi Eiffel-torneja -kirja ilmestyy elokuussa ja sen julkkareita vietetään 14.8. Tulenkantajien kirjakaupassa. Tästä tiedotan lähempänä lisää. Amanda Vaaran Yösähköä ilmestyy pari kuukautta myöhemmin.
AnonyymiAnonyymi Tampere kirjoitti 13.6.2018 kello 01:12:
Hei Niina, milloin uusi kirja ilmestyykään? :)
NiinaNiina kirjoitti 6.3.2018 kello 10:21:
Hei Päivi, kiitos viestistäsi & kauniista sanoistasi. Olen iloinen, että pidit Sydänystävästä - on aina onnekasta, jos oikea kirja ja lukija kohtaavat. Viita-visiitti oli itselleni merkityksellinen, olihan Viita-akatemia tärkeä osa elämääni yli kymmenen vuotta. Teidän ryhmässä oli hyvä tunnelma, oli ilo olla vieraananne. Kaikkea hyvää kirjoittamiseen ja muuhunkin eloon!
PäiviPäivi kirjoitti 5.3.2018 kello 12:42:
Hei Niina, kiitos kirjastasi nimeltä Sydänystävä. Luin sen Viita-akatemia-vierailusi innoittamana (kiitos myös vierailusta, olit aivan valloittava!). En osaa sanoa, miksi kirja oli niin sykähdyttävä. Ehkä tuollaista ystävyyden puolta ei koskaan missään kuvailla. Kiitos siis vielä ja aurinkoista kevättä! Päivi.
NiinaNiina kirjoitti 22.1.2018 kello 10:03:
Hei Pirjo, kiitos viestistä. Minulla on nyt intensiivinen kirjoitusvaihe menossa, joten hoidan sen ohessa lähinnä jo aiemmin sovitut muut työt. Voin kuitenkin vinkata sinulle muutamaa muuta lukijaa, laita minulle sähköpostia, niin palaan asiaan: niina.hakalahti@sci.fi.