Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Kristiina RuutiKristiina Ruuti Tukholma kirjoitti 25.10.2020 kello 19:36:
Kiitos Niina onnistuneesta verkkokurssiviikonlopusta, jonka vedit innostaen ja taidolla. Sisältö, tekniikka, harjoitukset ja meidän keskinäiset "höpinät" - upplyftande, helt enkelt!
NiinaNiina kirjoitti 25.10.2020 kello 19:35:
Hei Leila, ilo on puolellani, oli niin kiva kurssi teidän kirjoittajaheimolaisten kanssa. Ja kurssit tosiaan aiheuttavat joskus sivuvaikutuksia, kuten tuossa kuvasit. :) PS: Tuosta tapauksesta voi vaikka kirjoittaa...
LeilaLeila Tukholma kirjoitti 25.10.2020 kello 18:39:
Kiitos kahdesta antoisasta etäpäivästä. Taloyhtiössä oli tänään syystalkoot ja pihalla iso roskalava, jonne asukkaat saavat heittää romujansa. Kiirehdin kurssin jälkeen viemään muutaman suursiivotun kassin sinne ja huomasin kauhukseni, että naapurimies oli jo sulkemassa luukkuja. Huusin hänelle: Älä sulje, mulla on vielä kamaa sinne. Mies tuli lähemmäksi: Vad sa du? Olin kurssi-innossani huutanut suomeksi... Korjasin mokani ja pääsin liikatavaroistani eroon :)
NiinaNiina kirjoitti 23.9.2020 kello 11:38:
Hei Annele, kiva, kun löysit sivuilleni ja kirjoitit vieraskirjaan. Jos/kun uusia kursseja ilmaantuu, tiedottelen täällä kotisivuillani. Urjalassa oli kyllä kivaa! Toivon kirjoitusintoa ja ihmettelen tässä, kun pöydästäni näkyy jopa vähän pintaa. Siivosin eilen papereita...
AnneleAnnele kirjoitti 23.9.2020 kello 11:03:
Hei Niina! Kiitos vielä elokuun kurssituksesta Urjalassa! Selasin äsken harjoituksia, ja leppoisa, luova tunnelma palautui mieleen. Olisipa vastaavia kursseja lisää. Suloisia syyspäiviä!
NiinaNiina kirjoitti 24.7.2020 kello 11:33:
Hei Anitta, kiitos (punastuttavasta) viestistäsi, sanasi tuntuivat sydämessä asti. Olen ennenkin täällä kirjoittanut siitä, että on onnellista, jos oikea lukija ja kirja kohtaavat. Kiitos paljon siis, että halusit tulla kirjoittamaan lukukokemuksistasi ja tuntemuksistasi. Toinen kiva juttu on, että kirja usein johdattaa toisten kirjojen luo, kuten sinullekin kävi, (itse luen tietokirjoista ensiksi aina sisällysluettelon ja lähteet). Kursseista sen verran, että itse asiassa ensi viikolla on parikin kurssia Urjalassa Pentinkulman päivien yhteydessä. Ainakin toisella on tilaa. Kurssi on nimeltään Luovan kirjoittamisen paja Väinö Linnan maisemissa - se on kirjoittamis-ja kirjallisuuskurssin yhdistelmä, koska kirjoitustuntien lisäksi siinä osallistutaan Pentinkulman päivien tapahtumiin. Lisää tietoa saa osoitteesta hameenkesayliopisto.fi. Mahdollisista tulevista kursseista ilmoittelen Ajankohtaista-osiossa. :) Hyviä (luku)hetkiä kesääsi!
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 23.7.2020 kello 03:51:
Hei Niina. Löysin sinut Amanda Vaaran kautta ja tykästyin valtavasti kirjoitustyyliisi. Aloin penkoa, että kukas kukas tämä Niina Hakalahti nyt oikein onkaan! Laajuutta ja syvyyttä löytyy. Syön aamupalaksi Eiffel-torneja on oiva opas. Sitä kautta löysin tieni Goldbergin kirjojen, Torsti Lehtisen ja Siri Kolun kirjoitus oppaiden luokse. Laitan lukujonoon vielä Yösähköä, Lumilinnan ja uusimman Hakalahden. Kirjoituskurssikin kiinnostaisi, mutta onko sellaisia tulossa. Koronasta ei juuri maireita arvosanoja ole antaa, mutta löysin vuosien jälkeen kirjat ja lukemisen. Kiitos siitä, että kirjoitat, neuvot, ohjaat ja opasta 🌺.
NiinaNiina kirjoitti 12.7.2020 kello 18:07:
Hei Laura! Viestisi ilahdutti , kiitos paljon kauniista ja koskettavasta palautteestasi - aivan liikutuin siitä. Toivon sinulle kaikkea parasta uuteen elämänvaiheeseesi.
LauraLaura Joensuu kirjoitti 10.7.2020 kello 17:01:
Hei! Olen jo lukenut useamman kirjasi ja olen kovin tykästynyt kirjoitustyyliisi! Erityisesti pidin Lumilinnasta. Osaat kirjoittaa hyvin osuvasti ja napakasti. Lähipäivinä olen lukenut ja kuunnellut Pientä fiksausta vailla ja sen jatko-osia. Olen viimeisilläni raskaana ja ne ovat juuri sopivaa luettavaa tähän mielentilaan. Tällä hetkellä olen sairaalassa käynnistyksessä ja kolmannesta osasta on minulle täällä paljon iloa. Kun kuuntelen sitä, voin keskittyä johonkin muuhun kuin ankeaan sairaalahuoneeseeni. Varsinkin kun täällä ei saa käydä vieraita. Voin onneksi käydä Venlan luona kylässä! Pystyn myös hyvin samaistumaan päähenkilöön hänen tilanteensa takia! Kiitos sinulle siis kirjoistasi, ne ovat tuoneet minulle lohtua ja iloa tänä aikana!
NiinaNiina kirjoitti 22.6.2020 kello 10:38:
Hei Sanna! Olipa tosi kiva, kun tulit kertomaan vieraskirjaan lukukokemuksestasi. Kirjailijan työ tuntuu välillä pullopostin lähettämiseltä, ja on aina tosi hienoa, jos kuulee, että pulloposti on mennyt perille. "Kirjasi ansiosta sain hetken kadonneena olleen lukuinnon takaisin" - tämän paremmin ei voi viikko alkaa. Kiitos sinulle! Ensi keväänä julkaisen taas omalla nimelläni uuden kirjan, sitä ennenhän (lokakuussa) tulee Amanda Vaara-nimellä kirjoitettu kirja. Hyvää kesää sinulle!
SannaSanna Vääksy kirjoitti 18.6.2020 kello 15:23:
Heippa! Harvoin mitään tällaista teen, mutta nyt päätin riipustaa tänne vieraskirjaan terveiset. Ensimmäinen kirja sinulta luettavana. Sydänystävä. Aivan ihana, tuohon tarinaan jää kiinni! Ei malttaisi töitäkään välillä tehdä. Mutta siis kiitos sinulle, kirjasi ansiosta sain hetken kadonneena olleen lukuinnon takaisin. Mukavaa Juhannusta!
NiinaNiina kirjoitti 28.4.2020 kello 17:13:
Villa Venlan nelososan nimi on siis Sopivassa suhteessa. Vähän laahaa minulla kotisivujen päivitys; en ole oikein saanut laitettua kirjojen kansikuvia tänne. Yritän lähitulevaisuudessa ryhdistäytyä. :)
NiinaNiina kirjoitti 28.4.2020 kello 17:04:
Hei! Kiitos tosi mukavasta palautteestasi! Venlan tarina kyllä jatkuu, nelososa on kovasti tekeillä. Kariston syksyn katalogista pääsee jo katsomaan kantta ja saamaan vinkkiä seuraavan osan tunnelmista: https://issuu.com/karisto/docs/karisto_katalogi_syksy_20 Lokakuussa siis kirja sitten ilmestyy. :) Hyvää vappua - ja kiva, kun tulit kirjoittamaan vieraskirjaan.
KirsiKirsi Helsinki kirjoitti 27.4.2020 kello 19:52:
Hei, Tulipa luettua juuri putkeen sinun 3 kirjaasi; pientä fiksusta vailla, yösähköä ja heti vapaa. Onko Heti vapaan jälkeen tulossa uutta kirjaa? Mietin loppua ja kirja loppui ikään kuin seinään.. Haluan tietää mitä käy Villa Venlan sekä Venlan ja Petrin suhteelle? Kirjoitustapasi on mukaansatempaavaa ja pystyin aidosti eläytymään kirjan henkilöihin. Henkilöhahmot olivat tosi hyviä. Voi kumpa omassa elämässä olisi Ilonan kaltainen henkilö, paras yhtävä, naapuri ja viisas nainen. Kiitos upeasta lukukokemuksesta. Lisää tarinoita Venlan elämästä innolla odottaen.
NiinaNiina kirjoitti 13.1.2020 kello 16:38:
Huomio muuten, joillakin on ollut vaikeuksia kirjoittaa vieraskirjaan, siis teknisesti. Tässä ratkaisu: Turvakysymyksen vastaus täytyy kirjoittaa niin, että siinä on iso alkukirjain, muut pieniä. Jos kirjoittaa pienellä alkukirjaimella, vastaus ei mene läpi.
NiinaNiina kirjoitti 13.1.2020 kello 16:34:
Hei - kiitos ihanasta palautteesta. Kiva myös, että vieraskirjakin päivittyy vuoteen 2020. Villa Venlan nelososa "Sopivassa suhteessa" ilmestyy lokakuussa. Tänäänkin Amanda on kirjoittanut sitä, ihan hyvin sujui tutulla kaksisormijärjestelmällä. Kannentekijä Terhi Ekebom alkaa jo pian hommiin... Vielä pahoittelut lyhyiksi jääneistä unista. :)
RiikkaRiikka kirjoitti 13.1.2020 kello 16:21:
No huh ja huokaus, ihan pitää ilosta huokailla kun niin kovasti tykästyin Villa Venla kirjoihin! Tosin aamuisin en huokaillut ilosta, kun piti herätä vaikka uni olisi maittanut. En voinut nukkua, kun aina piti vaan kääntää kirjan sivua, oli pakko saada tietää mitä tapahtuu, kuinka tarina etenee ja kuinka se päättyy. Mutta eihän se päättynyt, taas jäi niin pahaan paikkaan! Koska siis tuleekaan sarjan neljäs osa? Kaikkea hyvää sinulle, keväistä inspiraatiota, toivottavasti sormet vain lentävät näppäimistöllä. Ja kiitos vielä Villa Venloista, todella ihastuttavat kirjat.
NiinaNiina kirjoitti 12.10.2019 kello 18:12:
Vielä jatkan sen verran, että Vaasa-tuntemukseni on hyvin huono, mutta sain apua sekä ystävältä että paikoista, joihin soitin Vaasassa. :)
NiinaNiina kirjoitti 12.10.2019 kello 18:07:
Voi kiitos arvokkaasta palautteestasi! Aika usein huomaan ajattelevani äitiäsi. Jotkut ihmiset ovat sellaisia, että heistä jää jälki.
TiinaTiina Vaasa kirjoitti 12.10.2019 kello 14:59:
Kiitos Lumilinnasta. Löysin kirjan vasta nyt ! Antoi omaan työhönkin taas uutta näkökulmaa. Lisäksi toit äidin mieleeni kun kirjoitit Vaasasta ! Ihana ja koskettava kirja.