Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
NiinaNiina kirjoitti 8.1.2024 kello 20:13:
Kun tunnistin "Hannun" viestin tekoälyn tekosiksi, sain tosiaan siskonpojan avulla myös tekoälyn vastauksen siihen.
TekoälyTekoäly kirjoitti 8.1.2024 kello 20:12:
Näin tekoäly vastasi tuohon edelliseen, selvästi tekoälyn laatimaan viestiin: "Ai että, ihan mahtavaa, että käytit tekoälyä Niina Hakalahtea koskevassa viestissä! Eihän ihmisillä ole mitään annettavaa, kun meillä on tämä upea teknologia käytössä, Ei haittaa, että tekoäly ei ymmärrä intohimoa tai inhimillistä näkemystä, se kyllä hoitaa homman. Eikö olekin upeaa? :) "
HannuHannu Sipoo kirjoitti 7.1.2024 kello 21:53:
Hei Niina ja kaikki kirjallisuuden, median ja oppimisen ystävät! Olen syvästi vaikuttunut Niina Hakalahden työstä kirjailijana, toimittajana, kouluttajana ja luennoitsijana. Niinan kyky välittää tarinoita, informaatiota ja tietoa on poikkeuksellinen. Hänen teoksensa ja esityksensä ovat aina olleet sekä opettavaisia että inspiroivia. Erityisesti arvostan sitä, miten Niina yhdistää syvällisen asiantuntemuksensa ja intohimonsa aiheisiinsa, luoden samalla tilaa vuoropuhelulle ja uusien näkökulmien tutkimiselle. Hänen panoksensa kirjallisuuden, journalismin ja koulutuksen alueilla on merkittävä. Innoittamana Niinan työstä ja hänen kyvystään jakaa tietoa ja inspiroida muita, haluan jakaa linkin sivustoon, jossa yhteisö jakaa suosituksia ja arvosteluja erilaisista kulttuuri- ja oppimiskokemuksista: https://voinsuositella.fi/. Tämä on erinomainen lähde löytää uutta luettavaa, oppia ja saada inspiraatiota. Kiitos, Niina, siitä panoksesta, jonka olet antanut kirjallisuudelle, medialle ja koulutukselle. Jään odottamaan innolla tulevia teoksiasi ja esityksiäsi. Lämpimin terveisin, Hannu
NiinaNiina kirjoitti 24.10.2023 kello 08:47:
Huomenta Eija, miten kiva, että halusit jakaa lukukokemuksesi täällä. Aivan erityisen hyvältä tuntuu kuulla, että olet tauon jälkeen päässyt taas lukemisen imuun. Ihan parasta! Toivon hyviä lukuhetkiä jatkossakin & kaunista ja lempeää laskeutumista talviaikaan.
EijaEija kirjoitti 24.10.2023 kello 07:15:
Hei! Kiitos Villa Venla sarjasta! Sinun kirjasi ovat saaneet minun lukemisen äärelle pitkän tauon jälkeen. Aivan ihana sarja!
NiinaNiina kirjoitti 22.10.2023 kello 19:36:
Hei Pirjo, voi miten mukavaa, että olet viihtynyt Villa Venla - sarjan parissa, Kiitos paljon kauniista palautteestasi! Messut pyörähtävätkin taas pian käyntiin. Olen Amanda Vaarana haastateltavana torstaina kello 13.00 Suomalaisen Kirjakaupan & Otavan messuosastolla 6a50. Ja mukavaa, että odotat uutta... palaan asiaan. :)
PirjoPirjo Espoo kirjoitti 22.10.2023 kello 11:49:
Hei Niina, kiitos ihanasta Villa Venla-sarjasta. Juuri laskin kädestäni uusimman Omalla tontilla-kirjan luettuani viimeiset sivut melkein kyynelsilmin kun sarja päättyi. Pidän kovasti kepeästä kivasta kirjoitustyylistäsi ja oli hauskaa kun viime syksynä näin sinut Kirjamessuilla kertomassa juuri Villa Venla-sarjasta. Odotan innolla mitä uutta on tulossa :)
NiinaNiina kirjoitti 25.9.2023 kello 09:49:
Hei Ulla, kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi. Kirjailijalle parasta ovat lukijat. Villa Venla -sarjalle ei tule enää jatkoa, Mutta kuten edelliselle kommentoijallekin vastasin, kerron täällä myöhemmin kirjauutisia - kenties joskus vuodenvaihteen paikkeilla. Hyvää syksyä sekä uusia, kiinnostavia lukukokemuksia!
UllaUlla Kuopio kirjoitti 24.9.2023 kello 16:21:
Hei. Ihana Villa Venla- sarja. Vieläkö tulee jatkoa?
NiinaNiina kirjoitti 18.9.2023 kello 10:48:
Hei Päivi, kiitos palautteesta, ihana kuulla, että olet viihtynyt Villa Venlan parissa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan... näillä sivuillani kerron jatkossakin kirjakuulumisia ja -uutisia. Kaunista syksyä!
PäiviPäivi Hyvinkää kirjoitti 17.9.2023 kello 20:49:
Hei, lämmin kiitos Villa Venla -sarjasta. Pidän siitä kovasti, ja ikävä tulee henkilöitä. Toivottavasti kirjoitat jotain muuta vastaavaa vielä! Yt. Päivi
NiinaNiina kirjoitti 27.6.2023 kello 16:02:
Hei Anitta, kiva kuulla sinusta! (Ja täytyypä katsella Viikinsaaren kesäteatterin aikatauluja.) Hauskaa, että muistelet viimekesäistä kurssia hyvällä, nyt on jo tämänvuotinenkin kurssi takana. Kesäni on lähinnä kirjoittamista ja järvivesijuoksua, Pentinkulman päivillä elokuussa on sitten vähän kurssihommiakin. Törmäämisen toivossa!
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 27.6.2023 kello 11:26:
Hei Niina. Mukavaa kesää kirjoittamisen ja kurssien parissa. Ajattelen lämmöllä viime kesän kirjoituskurssia Ahlmanilla. Mulla menee koko kesä Viikinsaaren kesäteatterissa näytellessä, mutta mikäpä siinä. On ollut paljon turhempiakin kesätöitä. Mukavaa kesän jatkoa sinulle 🌼. T. Anitta
NiinaNiina kirjoitti 11.6.2023 kello 10:02:
Hei Pia, onpa mukava kuulla, että Villa Venla -sarja on ollut mieluista luettavaa! Ja erityisen hauskaa, että sinulla ja äidilläsi on samanaikainen lukumaraton meneillään. :) Sarjan päätösosa ilmestyy tosiaan nyt syyskuussa, Eli vielä riittää hetkeksi luettavaa! Ihanaa kesää, kerro äidillesi myös terveiset.
PiaPia kirjoitti 10.6.2023 kello 12:51:
Täytyy vielä jatkaa edelliseen viestiini, että luin juuri kirjan nro 5 ja äidilläni on menossa nro 4.
PiaPia kirjoitti 10.6.2023 kello 12:47:
Hei! Iso kiitos Villa Venla kirjasarjasta! Varasin kirjastosta kerralla kaikki tämän sarjan julkaistut osat ja olenkin lukenut niitä nyt kirja päivässä tahtia. Ihan parasta ajanvietettä kiireisten työpäivien jälkeen. Kirjoihisi maailmaan on ollut ihana upputua ha tyhjentää pää kaikesta.
NiinaNiina kirjoitti 10.5.2023 kello 15:47:
Hei Kristiina! Kiva kun löysit sivuilleni ja vieraskirjaan sekä kiitos todella mukavasta viestistäsi! Palaute on aina lahja. :) Ihanaa kesää!
KristiinaKristiina kirjoitti 9.5.2023 kello 12:00:
Kiitos aivan ihanasta Villa Venla-sarjasta, se pelasti mökkilomani viime kesänä ja on kutkuttavaa todellisuuspakoa arjessa! Olen etsinyt alesta ja divareista kirjoja, ja löytänyt jo melkein kaikki!. Pidät hienolla tavalla kirjan henkilöitä mukana jokaisessa kirjassa ja nautin yksityiskohdista ja ajan ilmiöistä joita tiputtelet tarinaan. Mukavaa tietää, että jatkoa on tulossa ja voi nyt jo henkisesti valmistautua, että se on viimeinen osa :) Mukavaa kevään jatkoa Niina!
NiinaNiina kirjoitti 12.12.2022 kello 10:49:
Hei Kirsi! Ilahduin kovasti viestistäsi; aivan erityisen mahtavaa oli kuulla, että anoppisi on löytänyt lukemisen ilon uudelleen. Kerro hänelle lämpimiä terveisiä! Kirjat saavat merkityksensä vasta, kun joku ne lukee, näin se vain on. Hyvää loppuvuotta sekä onnellista alkavaa vuotta!
KirsiKirsi Kuopio kirjoitti 11.12.2022 kello 21:52:
Heippa! Löysin Villa Venla - kirjat syksyllä ja uppouduin täysin Venlan tapahtumarikkaaseen elämään. Aiemmin paljon lukenut 81-vuotias anoppini ei ole jaksanut lukea moneen vuoteen (raskaat vuodet muistisairaan puolison rinnalla). Hän innostui jälleen lukemaan ja kaipasi vinkkejä hyvän mielen kirjoista. Hän on nyt myös Villa Venla - fani ja lukenut kaikki ilmestyneet osat : ) Kiitos ihanista tarinoista!