Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
NiinaNiina kirjoitti 17.5.2021 kello 08:54:
Hei Anitta! Kiva kuulla, että otat Kaleidoskoopin luentaan. Kirja on olemassa, kun sitä luetaan! Kurssien suhteen toivotaan parasta kahdella tavalla: että virus pysyy kurissa ja että ihmiset uskaltavat ilmoittautua. Ehkäpä siis jollakin kurssilla tavataan. :) Hyvää kevätkesää sinulle!
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 17.5.2021 kello 07:49:
Ihanaa kevättä. Haen Kaleidoskoopin lukuun tänään kirjastosta. Mukavia kirjoitus kursseja tullut kesälle. Varmaan minäkin löydän niistä itselleni jonkun sopivan. Olisi mukavaa saada pontta ja vauhtia kirjoittamiseen tai ainakin inspiratsioonia. Hyvää kesää ja toivottavasti tavataan jossakin kohtaa!
NiinaNiina kirjoitti 3.5.2021 kello 15:21:
Hei Inkku, kiitos paljon hienosta palautteestasi! Näit vaivaa lukemasi erittelyyn, oli kiinnostavaa lukea "osiin puretusta lukukokemuksesta", ts. siitä, mikä juuri sinulle kirjassa kolahti. Eilen oli Hesarissa pitkä juttu erityisopetuksesta, ja viime aikoina on paljon puhuttu nuorten pahoinvoinnista. Taisi tulla vahingossa ajankohtainen kirja... Teeman tasolla Kaleidoskoopissa on kyse mm. elämän hallitsemattomuudesta ja syy-seuraus -logiikan riittämättömyydestä. Kiitos vielä, että halusit kirjoittaa vieraskirjaan ajatuksiasi. Ihanaa kevättä!
InkkuInkku kirjoitti 2.5.2021 kello 20:36:
Hei Niina! Oletpa kirjoittanut taas hyvä kirjan. Ahmaisin Kaleidoskoopin yhdeltä istumalta (onneksi oli kiireetön sunnuntai...) - en vain malttanut lopettaa, kun olin sen aloittanut. Tekstiäsi on ilo lukea; se on sujuvaa ja vetävää suomen kieltä. Henkilöhahmosi ovat kiinnostavia, aitoja ja monisyisiä. Nautin siitä, kuinka sidoit kirjassa taideteoksia tapahtumiin ja henkilöihin. Kaleidoskooppi oli myös ahdistava. Oli sydäntämurtavaa lukea perheen kamppailusta Johanneksen auttamiseksi, ja kuinka surkeaksi elämä kaikkinensa meni. Ihan hyytävää kyytiä. Ja ajatus siitä, että tällaisia tapauksia on, herätti myös kysymyksen kuka voisi auttaa. Ja kuinka??? Kiitos kirjasta ja hyvää kevättä!
NiinaNiina kirjoitti 28.3.2021 kello 15:31:
Hei Minna! Olipa hauska lukea sinun ja Venlan elämän yhteneväisyyksistä! Mänttä-Vilppulasta minulla onkin paljon myönteisiä kokemuksia, mm. kuvataideviikoilta. Olen aikoinani vieraillut myös töiden merkeissä niissä maisemissa. Mäntylinna-vinkin talletan mieleen, koska eihän sitä koskaan tiedä... :) Kiva, että aiot lukea sarjaa edelleen, toivottavasti viihdyt sen parissa. Kaunista kevättä ja pääsiäistä!
Minna SöderströmMinna Söderström Espoo/Mänttä kirjoitti 28.3.2021 kello 12:49:
Hei Niina, 'Pientä fiksausta vailla' osui silmiini tarjouspokkarilaarissa, ja luettuani takakannen esittelytekstin päätin, että tämä kirja on saatava omaksi! Sehän oli kuin omasta elämästäni pienellä tvistillä: majoitustoimintaa olen harjoittanut synnyinkaupungissani jo viitisen vuotta (vaikka koulu onkin vain kaksio), kv-yritystoimintaaon edelleen siinä sivussa, teinitytär on jo itsekin äiti. Vain kanat ja trubaduuri puuttuu. Ihanaa, että kirjalle on myös jatkoa jo olemassa. Varmasti luen jokaisen osan Venlan seikkailuista! Tervetuloa joskus Mäntylinnan huoneistomajoitukseen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaan, ties vaikka Venlan tarina saisi siellä uusia käänteitä 😊
NiinaNiina kirjoitti 27.3.2021 kello 14:59:
Hei Tuula, suurkiitos ihanasta palautteesta! Kirjoittaminen on yksinäistä, siksi on tosi kiva kuulla lukukokemuksista. Kirjoittaja ja lukijahan kulkevat siellä samassa fiktiivisessä maailmassa. Minulla ei olisi mitään tv-sarjaa vastaan. :) Jospa joku tuotantoyhtiö kiinnostuisi. Todennäköisyys taitaa olla lottovoiton luokkaa, mutta ainahan saa haaveilla. Aurinkoista kevättä ja hyvää pääsiäistä!
Tuula LahtinenTuula Lahtinen Tampere kirjoitti 26.3.2021 kello 22:31:
Kiitos ihanista kirjoista. Nyt olen lukenut Pientä fiksausta ja Yösähkön. Kirjaston varauksessa (siellä on jonoo) on Heti vapaa ja Sopivassa suhteessa. Jäin ihan heti koukkuun, kirjoista tulee niin mukava olo. Kellekä pitäisi vinkata että kirjasarjasta tehtäisi elokuva tai tv-sarja? Ruusuja ja risuja kirjaa jo odottelen. Mukavaa kevättä!
Niina/"Amanda"Niina/"Amanda" kirjoitti 24.3.2021 kello 14:17:
Hei Teija, kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi! Se oli minulle kuin aurinkoa! Tampereella on tänään harmaa kevätpäivä, joten aurinko tuli tarpeeseen. Ja kiva, kun et antanut teknisten haasteiden estää viestin lähetystä, välillä tulee näitä outoja mysteerejä eteen. Kaikkea hyvää kevääseen!
TeijaTeija Hyvinkää kirjoitti 24.3.2021 kello 12:53:
Näytti edellinen viesti lähteneen sisältäen ainoastaan ensimmäisen rivin tekstistä... Useita hyviä kotimaisia kirjoja lukeneena olen usein jäänyt kaipaamaan tarinalle jatkoa. Tässä kirjasarjassa toive on toteutunut. Hahmot kasvavat ja tarina syvenee. Kiitos! :)
TeijaTeija Hyvinkää kirjoitti 24.3.2021 kello 12:50:
Lopultakin löytynyt täydellinen kirja/kirjasarja pitkille hiihtolenkeille kaveriksi
NiinaNiina kirjoitti 17.3.2021 kello 14:48:
Hei M. Amanda Vaaran kirja Ruusuja ja risuja ilmestyy syyskuussa eli sen ilmestyminen on hieman aikaistunut. :) Kirjan maailmaan voi kurkistaa vaikka Adlibriksen sivuilta.
M.M. Tre kirjoitti 17.3.2021 kello 14:20:
Moi! Millon siis se uus Amandan kirja tulee?
NiinaNiina kirjoitti 10.1.2021 kello 16:26:
Hei Marika, sopiva hetki, sopiva mielentila, sopiva virike... silloin kun nämä kohtaavat, kaikki on mahdollista! Ja runous tosiaan suorastaan vyöryy päälle joka puolelta. Lumihangella kulkenut hiiri oli tehnyt äsken pihaamme aseemista runoutta.
Marika KojoMarika Kojo Heinola kirjoitti 9.1.2021 kello 17:40:
Kiitos pirskahtelevista runouden etäopinnoista Hämeen kesäyliopistollajoulukuussa 2020. Avasit silmäni, enkä saa niitä enää kiinni. Runous on kaikkialla 💞
NiinaNiina kirjoitti 6.1.2021 kello 14:45:
Hei Janina - ja tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt sarjan parissa! Ilman lukijoita olisi aika tyhjää kirjoittaa... Kerronpa tässä samalla yleisesti, että minulla on kirjasarjaan liittyviä kirjanmerkkejä. Postitan niitä mielelläni, jos joku kaipaa kirjanmerkkejä. Eli siis ei muuta kuin sähköpostilla yhteystiedot minulle, niin lähetän merkkejä. Hävitän yhteystiedot sitten saman tien tietoturvasyistä. Mukavaa loppiaista!
JaninaJanina Rovaniemi kirjoitti 6.1.2021 kello 00:49:
Ihanaa että viides osa tuloillaan! Olen lukenut kaikki 4 peräkkäin melkein taukoa ottamatta! Ihanaa luettavaa 🤗
NiinaNiina kirjoitti 4.1.2021 kello 12:21:
Hei Elli! Voi kun kiva, että olet pitänyt Villa Venla -sarjasta! Ja kyllä vaan: jatkoa on luvassa. Olen itse asiassa juuri tänään nähnyt kansiluonnoksenkin lokakuussa ilmestyvästä viidennestä osasta. Vitososan nimi on Ruusuja ja risuja. Eli eipä muuta kuin kirjoittamaan, noin kolmasosa on jo valmiina ja loput päässä kohtalaisessa järjestyksessä. :) Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle!
ElliElli Oulu kirjoitti 3.1.2021 kello 00:22:
Heippa! Täysin Villa Venlan tarinoihin koukuttuneena kyselen, onko lupa odottaa vielä jatkoa sarjalle? Kaikki kirjat kuunneltuna.. :) Eipä ole moni kirja tai kirjasarja aiemmin saanut yhtä tehokkaasti koukkuun. Luovaa uutta vuotta!
NiinaNiina kirjoitti 26.10.2020 kello 09:52:
Voi kiitos, Kristiina! Pysytään niiden asioiden äärellä, jotka ovat meille arvokkaita! "Joka päivä kirjoitan,/ nyplään epätasaista pitsiä,/ teen vinon palikkatornin/ tai jotain muuta yhtä hyödyllistä." (Ote julkaisemattomasta runostani)