Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
Maija-LiisaMaija-Liisa Kungsör kirjoitti 14.3.2022 kello 15:40:
Sain korista pienen nipun kanan höyheniä. Solmin ne yhteen huiskaksi. Ajattelin pyyhkiä aivopölyjä puhdistaakseni mieltä, avaamaan mielikuvitusta kirjoittaakseni runoja tulevaisuudessa. Kiitos ihanasta kirjoitus kurssista
NiinaNiina kirjoitti 29.11.2021 kello 19:55:
Voi kiitos, Hanni, sanoistasi! Oli tosi kiva kohdata - kirjoittavien ihmisten heimoon molemmat kuulutaan. Pannulappu paistaa talviaurinkona keittiössäni. :)
hannihanni tampere kirjoitti 29.11.2021 kello 15:27:
Huikean voimauttavasta tuokiosta kanssasi Viita-akatemiassa jäi niin hyvä mieli! Olet huippu! Kiitollisna Hanni
NiinaNiina kirjoitti 22.11.2021 kello 16:58:
Hei Sirpa, kiitos kauniista viestistäsi. Minulle jäi myös hyvä mieli viikonlopun tunnelmasta ja vuorovaikutuksesta. Ehkäpä jossain kirjallisessa tapahtumassa törmätään, kenties vaikka Tampereen kirjamessuilla! Lempeää aurinkoa sekä hyvää hämärää marraskuuhun.
Sirpa NSirpa N kirjoitti 22.11.2021 kello 15:27:
Atomit köhivät järkyttyneinä ilosta/ liikahtivat, liikuttivat/ ja se muoto oli vapaa ja luja/ johon kallistuin/ runouden kuplassa Kiitos, oi kiitos, opettajan lumovoimastasi avoimen yliopiston runousviikonloppuna, kirjoittamisen perusopinnot ponnistautuivat uudelle ja uljaalle tasolle
NiinaNiina kirjoitti 12.11.2021 kello 09:05:
Huomenta Johanna! Kiitos ihanasta palautteesta, joka piristää Tampereen harmaassa aamussa. Jos muuten haluat Amanda Vaara- kirjanmerkkejä, laita minulle sähköpostitse tai tekstarilla osoite, johon voin lähettää postia. Kaunista kaamosaikaa ja kaikkea hyvää.
JohannaJohanna Kemi kirjoitti 12.11.2021 kello 08:50:
Hei ja kiitos VillaVenlan viidennestä osasta . Oli aivan mielettömän hyvä! En malta odottaa seuraavaa osaa 😍 Ihanaa joulun odotusta 💕
NiinaNiina kirjoitti 21.10.2021 kello 08:30:
Hei Anneli! Kiitos kovasti mukavasta palautteesta. Seuraavan parissa täällä tosiaan työskennellään. :) Luovaa ja kaunista syksyä sinulle, ehkä jossain kirjallisissa yhteyksissä törmätäänkin!
Anneli SuusaariAnneli Suusaari Hämeenlinna kirjoitti 20.10.2021 kello 16:36:
Hei Niina! Kiitos jälleen kivasta ja viihdyttävästä Villa Venlasta. Venlaa ei malta laskea käsistään, vaan se on luettava melkein kerralla. Hyvä koukku jäi, seuraavaa siis odotellessa. Hyvää syksyä! Lämpöisin terveisin Anneli
NiinaNiina kirjoitti 6.10.2021 kello 20:22:
Hei Mari! Kuudes osa on kyllä jo tekeillä... Se ilmestyy syksyllä -22. Kiva kun kyselit ja hyviä lukuhetkiä pimeneviin iltoihin!
MariMari Hämeenlinna kirjoitti 6.10.2021 kello 00:30:
Hei. Luin juuri Villa Venla sarjan uusimman Risuja ja Ruusuja. Kiitos jälleen kerran viihdyttävästä kirjasta. Kirjan loppu jäi mietityttämään. Loppuuko Villa Venla sarja tähän vai onko tarinalle luvassa vielä jatkoa?
NiinaNiina kirjoitti 22.9.2021 kello 17:47:
Hei, mahtava kuulla, että lapsesi tykkäsi uusimmasta Tuukka-Omarista! Lapset ovat lahjomattomia lukijoita, joten heidän palautteensa ja reaktionsa ovat hyvin arvokkaita. Kerro lapselle, että ensi keväänä ilmestyy Tuukka-Omar -sarjan kuudes osa: "Tuukka-Omarille alkaa riittää". Mukavaa syksyä teille!
PeraPera Heinävesi kirjoitti 22.9.2021 kello 16:18:
Lapseni piti Mitä kuuluu, Tuukka-Omar? -kirjasta. Kiitos.
NiinaNiina kirjoitti 30.8.2021 kello 08:48:
Hei! Lämmin kiitos sydämeenkäyvästä palautteesta, joka puolestaan oli minulle todella merkityksellinen. Ihokarvat nousivat pystyyn, kun luin sanojasi. Kaikkea hyvää ja kiitos vielä.
ÄitiÄiti Helsinki kirjoitti 29.8.2021 kello 21:55:
Luin Kaleidoskoopin ystävän suosituksesta. Olen aikaistuneen, mielenterveysongelmista kärsivän tyttären äiti. Kirja osui johonkin tosi syvälle minussa. Sen kyky kuvata äidin hätää, rakkautta ja jatkuvaa hälytystilaa on niin osuvaa, että tuntui kuin joku olisi yhtäkkiä sanoittanut minun elämäni. Kaunistelematonta vaikean perhe-elämän kuvausta, mutta toisaalta mukana koko ajan rakkaus ja toivo. Normaalin kaipuu. Kiitos todella merkityksellisestä lukukokemuksesta!
NiinaNiina kirjoitti 27.7.2021 kello 12:04:
Eläytyen ja ymmärtäen kirjoitettu kirja-arvio - ei voi muuta kuin olla iloinen. :) Ilahduin kovasti myös, kun löysit huumorin, vaikka se toki aika mustaa tässä kirjassa onkin. Kiitos siis ja kaikkea hyvää alkavaan elokuuhun!
Taina Salakka-KontunenTaina Salakka-Kontunen Lahti kirjoitti 26.7.2021 kello 13:37:
Kiitos kirjasta! Kaleidoskooppi kertoo vaikeasta vanhemmuudesta ja erityislapsista. Hyvin rakennettu tarina on kirjoitettu kielellä, josta todella nauttii. Mukana terävää ajankuvaa monilta vuosikymmeniltä ja huumoriakin. Esittelen teoksen kirjablogissani Tainan ja Tommin aarrearkku: https://tainanaarrearkku.wordpress.com/2021/07/25/lapsi-tuo-rakas-painajainen/
NiinaNiina kirjoitti 25.7.2021 kello 14:58:
Joillakin on ollut vaikeuksia kirjoittaa vieraskirjaan, siis teknisesti. Tässä ratkaisu: turvakysymyksen vastaus täytyy kirjoittaa niin, että siinä on iso alkukirjain, muut pieniä. Jos kirjoittaa pienellä alkukirjaimella, vastaus ei mene läpi. Olen hyvin iloinen jokaisesta vieraskirjan kommentista. :)
NiinaNiina kirjoitti 13.6.2021 kello 15:19:
Hei Rea! Paljon kiitoksia viestistäsi! Minulle jäi tosi hyvät muistot toukokuisista päivistä Ahlmanilla. Itse asiassa huomenna ajelenkin taas opistolle, kun kesäkurssini alkaa. Vuosi kirjoittajalinjalla on kuin monta vuotta, koska asiat jatkuvat ja prosessoituvat mielessä. Vaikka olet palannut työelämään, henkinen pääoma ei häviä mihinkään, ja jo pari kirjoitustuokiota viikossa säilyttää kontaktin kirjoittamiseen. Kiitän kirjapalautteesta. Tuollaiset sanat ovat aina lahjoja. Kaikkea hyvää sinulle kaikille mahdollisille elämänalueille!
ReaRea Tampere kirjoitti 12.6.2021 kello 16:36:
Hei Niina, hienoa kun sain käsiini kirjasi Sydänystävät ja Lumilinna Ahlmanin kurssillasi toukokuussa. Niiden lukeminen on tarjonnut hyvää jatkumoa tähän keskeytyksen tunteeseen kun lukuvuoden mittainen kirjoittajalinja päättyi ja tempauduin kesäkuun alusta kokoaikaisesti takaisin sosiaalialan töihini. Lumilinna on vielä kesken, mutta molemmissa kirjoissa hahmottuu syvä ja empaattinen perustaju ihmismielen liikkeistä. Hyvin sukellat myös opettajahuoneisiin, paritalokiemuroihin, mainostoimistomaailmaan. Paljon voin edelleen ammentaa Ahlmanin ajasta.