Ajankohtaista

Täältä näet ajankohtaiset asiat (julkaisut, esiintymiset jne.)

*

Kevään runoraadit käynnistyvät tiistaina 23.1. klo 18 Tulenkantajien kirjakaupassa. Minulla on kunnia olla vakijäsen muusikko Heikki Salon kanssa.

Vuoden ensimmäisen runoraadin vierailevana tuomarina  toimii näyttelijä, teatterineuvos Tuija Vuolle.

*

Tänä vuonna ilmestyy kirja (vielä nimetön), jossa on kirjoitusharjoituksia sekä ajatuksia kirjoittamisesta. Kerron pian lisää!

*

Haastatteluni Kuusi kuvaa -ohjelmasarjassa on kuunneltavissa Yle Areenassa.

*

Haluan esitellä teille Amanda Vaaran. Vaaran kirjoittama teos Pientä fiksausta vailla ilmestyi syksyllä 2017  ja aloitti  sarjan. Kakkososa ilmestyy tänä vuonna. Ykkösosasta on otettu kaksi painosta.

Kansi.

*

Ikäväkseni joudun kertomaan, että Tuukka-Omar-sarja ei jatku – eikä kyse ole omasta päätöksestäni. Kirjoittamani viides osa jää nyt siis pöytälaatikkoon.

Kiitos kaikille Tuukka-Omarin ystäville ja erityiskiitos niille koululaisille, jotka kouluvierailulla antoivat vinkkejä tuleviin osiin. Koetan hyödyntää vinkkejä muissa töissä.  Ja neljä olemassaolevaa, julkaistua osaa ovat toki olemassa ja toivon mukaan niitä luetaan.

*

Oma Aika-lehdessä juttua lemmikkien tuomasta ilosta. Nettiversiostakin näkee, että eläimet ovat todella tärkeitä minulle. :)

Helsingin Sanomien arvio Lumilinnasta.

Ja Aamulehden.

Tuukka-Omar ja superkielitaito-kirjasta voi lukea täältä  Päivi Heikkilä-Halttusen kritiikin.

Katso myös mitä Yle  kirjoittaa kirjasta. Ja Sydän.

Osuuskunta Pirkanmaan Renessanssin sivut ovat kesken, mutta osuuskunta toimii. Osuuskunnan kautta on helppo järjestää vaikkapa räätälöity luovan kirjoittamisen päivä tai kirjailijavierailu.