Ajankohtaista

 Runoraati kokoontuu Tulenkantajien kirjakaupassa 19.3. kello 18. Tunnelma on varmasti haikea, koska kirjakaupan toiminta päättyy maaliskuun lopussa.

*

Aamulehti haastatteli minua kirjoittamisasioista.

*

Vuoden 2018 kirjoistani voi lukea Kariston syksyn katalogista.

Kirjathan ovat Amanda Vaaran Yösähköä sekä kirjoitusharjoituskirja Syön aamupalaksi Eiffel-torneja.

*

Tuukka-Omar ja superkielitaito pääsi mukaan Lukuklaanin kirjapakettiin.

*

Haastatteluni Kuusi kuvaa -ohjelmasarjassa on kuunneltavissa Yle Areenassa.

*

Haluan esitellä teille alter egoni Amanda Vaaran. Vaaran kirjoittama teos Pientä fiksausta vailla ilmestyi syksyllä 2017  ja aloitti  sarjan. Kirjasta on otettu kaksi painosta.

Kansi.

*

Ikäväkseni joudun kertomaan, että Tuukka-Omar-sarja ei jatku – eikä kyse ole omasta päätöksestäni. Kirjoittamani viides osa jää nyt siis pöytälaatikkoon.

Kiitos kaikille Tuukka-Omarin ystäville ja erityiskiitos niille koululaisille, jotka kouluvierailulla antoivat vinkkejä tuleviin osiin. Koetan hyödyntää vinkkejä muissa töissä.  Ja neljä olemassaolevaa, julkaistua osaa ovat toki olemassa ja toivon mukaan niitä luetaan.

*

Oma Aika-lehdessä juttua lemmikkien tuomasta ilosta. Nettiversiostakin näkee, että eläimet ovat todella tärkeitä minulle. :)

Helsingin Sanomien arvio Lumilinnasta.

Ja Aamulehden.

Tuukka-Omar ja superkielitaito-kirjasta voi lukea täältä  Päivi Heikkilä-Halttusen kritiikin.

Katso myös mitä Yle  kirjoittaa kirjasta. Ja Sydän.

Osuuskunta Pirkanmaan Renessanssin sivut ovat kesken, mutta osuuskunta toimii. Osuuskunnan kautta on helppo järjestää vaikkapa räätälöity luovan kirjoittamisen päivä tai kirjailijavierailu.