Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
NiinaNiina kirjoitti 26.6.2024 kello 12:43:
Hei Taru! Kiitos kivasta viestistä. Mukava oli kuulla, että koit tekstinrakennusmetaforani hyödyllisenä. Samaistun tuohon, mitä kirjoitat ovikellon soittajasta. Itse olen saanut usein (mielestäni) parhaat juonen käänteet ja tapahtumat tekstiin juuri "jättämällä ratkaisun viime tippaan" eli siis antamalla kirjoittamisen soljua ilman suunnittelun liiaksi puristavaa haarniskaa. Martti Lindqvist käänsi vanhan sanonnan toisinpäin: "Puoliksi suunniteltu on hyvin tehty." Minusta se sopii hienosti kirjoittamiseenkin. Intuitio on mahtava työkalu, kun sille antaa tilaa. Hyviä luku- ja kirjoitushetkiä sinulle!
TaruTaru kirjoitti 26.6.2024 kello 10:49:
Aidanrakennus alkaa tukipuista! Kirjassa Käsikirjoituksesta kirjaksi (Kirsi Pehkonen) kerrot, miten editoit ja muokkaat tekstejäsi. Tuo on asiallisen tylsä kuvaus tekstistä, joka sai minut hengästymään ja hihkumaan. Juuri noin. Ensin on tylsä vaihe, kun kasataan eväät, sitten alkaa se oikea juttu. Intuitiota ja vuorovaikutusta tekstin kanssa. Kerroin yhdelle kaverille, että kun tekstissä soitan ovikelloa, en tiedä vielä, kuka oven takana oikeasti odottaa ja mitä tapahtuu. Jotenkin tunsin kuvauksesi niin omakseni ja itseni kirjailijaksi sitä lukiessani. Kiitos tästä elämyksestä! Ja sitten varasin heti kirjastosta Pientä fiksausta vailla.
NiinaNiina kirjoitti 26.6.2024 kello 09:24:
Hei Anitta! Kiva, kun laitoit viestiä! Kesäni on tosiaan kirjoituspainotteinen, esim. Ahlmanilla en tänä kesänä pitänyt perinteistä kesäkurssia, joten Oriveden opistolta alkanut yli 20 vuoden kesäkurssiopetusputkeni katkesi. (No on joskus aiemminkin joku vuosi jäänyt väliin, jos rehellisiä ollaan.) Elokuussa on tulossa Hämeenlinnaan kurssi, jonka pidän yhdessä Sanna Nyqvistin kanssa: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/4961/. Sinua on voinut ilahduttavasti bongata mediasta. :) Minua työllistää ennen kaikkea syksyn romaani ja sen lisäksi muutama muukin kirjoitushomma. Olisi kiva joskus törmätä! Ja hauska, että Amanda Vaaraa oli vielä lukematta. Amanda onkin nyt jäänyt varhaiseläkkeelle. Saa nähdä, pysyykö siellä...
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 25.6.2024 kello 23:10:
Mukavaa kesää Niina. Katselin, onko sulla kursseja tänä kesänä. Eipä näkynyt, joten ehkä kirjoitat itse tai teet jotakin muuta. Löysinkin viimeisimmän Amanda Vaara kirjan, joka on lukematta. Sitä ennen ahmin Päivi Alasalmen Hallavainen -sarjan juhannuksena. Mukavaa tyhjentää (tai täyttää) päätä lukemalla. Lempeää kesää sinulle ja perheellesi.
NiinaNiina kirjoitti 8.1.2024 kello 20:13:
Kun tunnistin "Hannun" viestin tekoälyn tekosiksi, sain tosiaan siskonpojan avulla myös tekoälyn vastauksen siihen.
TekoälyTekoäly kirjoitti 8.1.2024 kello 20:12:
Näin tekoäly vastasi tuohon edelliseen, selvästi tekoälyn laatimaan viestiin: "Ai että, ihan mahtavaa, että käytit tekoälyä Niina Hakalahtea koskevassa viestissä! Eihän ihmisillä ole mitään annettavaa, kun meillä on tämä upea teknologia käytössä, Ei haittaa, että tekoäly ei ymmärrä intohimoa tai inhimillistä näkemystä, se kyllä hoitaa homman. Eikö olekin upeaa? :) "
HannuHannu Sipoo kirjoitti 7.1.2024 kello 21:53:
Hei Niina ja kaikki kirjallisuuden, median ja oppimisen ystävät! Olen syvästi vaikuttunut Niina Hakalahden työstä kirjailijana, toimittajana, kouluttajana ja luennoitsijana. Niinan kyky välittää tarinoita, informaatiota ja tietoa on poikkeuksellinen. Hänen teoksensa ja esityksensä ovat aina olleet sekä opettavaisia että inspiroivia. Erityisesti arvostan sitä, miten Niina yhdistää syvällisen asiantuntemuksensa ja intohimonsa aiheisiinsa, luoden samalla tilaa vuoropuhelulle ja uusien näkökulmien tutkimiselle. Hänen panoksensa kirjallisuuden, journalismin ja koulutuksen alueilla on merkittävä. Innoittamana Niinan työstä ja hänen kyvystään jakaa tietoa ja inspiroida muita, haluan jakaa linkin sivustoon, jossa yhteisö jakaa suosituksia ja arvosteluja erilaisista kulttuuri- ja oppimiskokemuksista: https://voinsuositella.fi/. Tämä on erinomainen lähde löytää uutta luettavaa, oppia ja saada inspiraatiota. Kiitos, Niina, siitä panoksesta, jonka olet antanut kirjallisuudelle, medialle ja koulutukselle. Jään odottamaan innolla tulevia teoksiasi ja esityksiäsi. Lämpimin terveisin, Hannu
NiinaNiina kirjoitti 24.10.2023 kello 08:47:
Huomenta Eija, miten kiva, että halusit jakaa lukukokemuksesi täällä. Aivan erityisen hyvältä tuntuu kuulla, että olet tauon jälkeen päässyt taas lukemisen imuun. Ihan parasta! Toivon hyviä lukuhetkiä jatkossakin & kaunista ja lempeää laskeutumista talviaikaan.
EijaEija kirjoitti 24.10.2023 kello 07:15:
Hei! Kiitos Villa Venla sarjasta! Sinun kirjasi ovat saaneet minun lukemisen äärelle pitkän tauon jälkeen. Aivan ihana sarja!
NiinaNiina kirjoitti 22.10.2023 kello 19:36:
Hei Pirjo, voi miten mukavaa, että olet viihtynyt Villa Venla - sarjan parissa, Kiitos paljon kauniista palautteestasi! Messut pyörähtävätkin taas pian käyntiin. Olen Amanda Vaarana haastateltavana torstaina kello 13.00 Suomalaisen Kirjakaupan & Otavan messuosastolla 6a50. Ja mukavaa, että odotat uutta... palaan asiaan. :)
PirjoPirjo Espoo kirjoitti 22.10.2023 kello 11:49:
Hei Niina, kiitos ihanasta Villa Venla-sarjasta. Juuri laskin kädestäni uusimman Omalla tontilla-kirjan luettuani viimeiset sivut melkein kyynelsilmin kun sarja päättyi. Pidän kovasti kepeästä kivasta kirjoitustyylistäsi ja oli hauskaa kun viime syksynä näin sinut Kirjamessuilla kertomassa juuri Villa Venla-sarjasta. Odotan innolla mitä uutta on tulossa :)
NiinaNiina kirjoitti 25.9.2023 kello 09:49:
Hei Ulla, kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi. Kirjailijalle parasta ovat lukijat. Villa Venla -sarjalle ei tule enää jatkoa, Mutta kuten edelliselle kommentoijallekin vastasin, kerron täällä myöhemmin kirjauutisia - kenties joskus vuodenvaihteen paikkeilla. Hyvää syksyä sekä uusia, kiinnostavia lukukokemuksia!
UllaUlla Kuopio kirjoitti 24.9.2023 kello 16:21:
Hei. Ihana Villa Venla- sarja. Vieläkö tulee jatkoa?
NiinaNiina kirjoitti 18.9.2023 kello 10:48:
Hei Päivi, kiitos palautteesta, ihana kuulla, että olet viihtynyt Villa Venlan parissa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan... näillä sivuillani kerron jatkossakin kirjakuulumisia ja -uutisia. Kaunista syksyä!
PäiviPäivi Hyvinkää kirjoitti 17.9.2023 kello 20:49:
Hei, lämmin kiitos Villa Venla -sarjasta. Pidän siitä kovasti, ja ikävä tulee henkilöitä. Toivottavasti kirjoitat jotain muuta vastaavaa vielä! Yt. Päivi
NiinaNiina kirjoitti 27.6.2023 kello 16:02:
Hei Anitta, kiva kuulla sinusta! (Ja täytyypä katsella Viikinsaaren kesäteatterin aikatauluja.) Hauskaa, että muistelet viimekesäistä kurssia hyvällä, nyt on jo tämänvuotinenkin kurssi takana. Kesäni on lähinnä kirjoittamista ja järvivesijuoksua, Pentinkulman päivillä elokuussa on sitten vähän kurssihommiakin. Törmäämisen toivossa!
AnittaAnitta Tampere kirjoitti 27.6.2023 kello 11:26:
Hei Niina. Mukavaa kesää kirjoittamisen ja kurssien parissa. Ajattelen lämmöllä viime kesän kirjoituskurssia Ahlmanilla. Mulla menee koko kesä Viikinsaaren kesäteatterissa näytellessä, mutta mikäpä siinä. On ollut paljon turhempiakin kesätöitä. Mukavaa kesän jatkoa sinulle 🌼. T. Anitta
NiinaNiina kirjoitti 11.6.2023 kello 10:02:
Hei Pia, onpa mukava kuulla, että Villa Venla -sarja on ollut mieluista luettavaa! Ja erityisen hauskaa, että sinulla ja äidilläsi on samanaikainen lukumaraton meneillään. :) Sarjan päätösosa ilmestyy tosiaan nyt syyskuussa, Eli vielä riittää hetkeksi luettavaa! Ihanaa kesää, kerro äidillesi myös terveiset.
PiaPia kirjoitti 10.6.2023 kello 12:51:
Täytyy vielä jatkaa edelliseen viestiini, että luin juuri kirjan nro 5 ja äidilläni on menossa nro 4.
PiaPia kirjoitti 10.6.2023 kello 12:47:
Hei! Iso kiitos Villa Venla kirjasarjasta! Varasin kirjastosta kerralla kaikki tämän sarjan julkaistut osat ja olenkin lukenut niitä nyt kirja päivässä tahtia. Ihan parasta ajanvietettä kiireisten työpäivien jälkeen. Kirjoihisi maailmaan on ollut ihana upputua ha tyhjentää pää kaikesta.