Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.
LeenaLeena Tyrvää kirjoitti 11.10.2019 kello 15:29:
Kiitos eilisestä Koukun ínformatsuunipläjäyksestä. Minua alkoi heti naurattaa, kun kohta alussa kerroit niistä kanoistasi. Minullakin nimitt on. Kanoja. On kukkojakin. Kolme kalkkunaa, kaksi hanhea. Lidlin 20 senttiä maksava makaronipussi Hautuu lähes joka päivä seuraavan aamun piristeeksi ja herätykseksi noille. Vanhimmalle kalkkunalle on joka aamu annettava kädestä kourallinen auringonkukansiemeniä ja muutakin herkkua, se istuu orrella ja kiljuu kunnes saa haluamansa. On pian 15 vuotias. Kerroit ihan asiaa kirjoittamisesta, olen sitä kans jonkun verran tehnyt. Meinaa vaan olla niin ettei aamulla viitsi, päivällä on muita hommia ja illalla taas ei jaksa. Siis tekosyitä jok'ikinen. Ahkeraa syksyä toivottain. L
NiinaNiina Tampere kirjoitti 25.7.2019 kello 17:21:
Hei, mukava kuulla, että odotat kirjaa. Eilen tein käsikirjoitukseen viimeisiä korjauksia. Edessä on vielä oikovedosvaihe, mutta aika pitkällä onneksi ollaan. Aiemmat osat ovat muuten ilmestyneet äänikirjoina ihan vastikään. Tämä tiedoksi, jos vaikka tuttavapiirissä on joku, joka tykkää kuunnella kirjoja, Kivaa kesän jatkoa!
MariaMaria Kuopio kirjoitti 25.7.2019 kello 17:02:
Heipähei Nina! Ihanaa uusi kirja valmis, hienoa! Aiemmat Villa Venlan majatalon kirjat jo luettu kahteenkin kertaan, joten kivaa saada jo kauan odottamani jatko tarinalle. Lokakuussa sitten kirjaa hankkimaan. Rentouttavaa kesää sinulle!
AnuAnu Ähtäri kirjoitti 7.7.2019 kello 20:47:
Olipas jännää lukea kommenttisi. Kaunis kiitos siitä 😊
NiinaNiina kirjoitti 7.7.2019 kello 14:23:
Hei Anu! Kiva kun löysit sivuilleni. Vieraskirjaan saa mieluusti kirjoittaa vaikka romaanin. :) Ja kiitos kirjojeni palautteesta. Amanda Vaaran kolmas kirja, Heti vapaa, ilmestyy lokakuussa. Kirjan kirjoittamisen kesto vaihtelee huomattavasti lajin ja tilanteen mukaan. Jos kirjaa kirjoittaa muiden töiden ohella, ihan hyvin saattaa mennä 3 - 5 vuotta romaaniin, enemmänkin. Jos taas voi lähes kokonaan keskittyä kirjoittamiseen, vuosi on mahdollinen aika. Jos joku sanoo kirjoittaneensa kirjaa kymmenen vuotta, hän todennäköisesti tarkoittaa kokonaisprosessia aina alkuidean synnystä ja teeman pohtimisesta loppurivien kirjoittamiseen saakka. Itse olen nopeimmillani kirjoittanut romaanin raakaversion muutamassa kuukaudessa, mutta olen toki sitten kirjoittanut sen moneen kertaan uusiksi. Sitten toiseen kysymykseesi: tiedän tapauksia, joissa kirjoittaja on työstänyt melko vanhan tekstinsä kirjaksi asti. Ehkä voisit hakeutua jollekin kurssille, jossa työstetään käsikirjoitusta? Tai sitten luet vanhan tekstisi ja alat lihottaa sitä sieltä täältä, kirjoitat satunnaisessa järjestyksessä siihen liittyviä fragmentteja. Saattaa käydä niin, että prosessi vie sinut mukanaan ja huomaat uuden näkökulman, jolla tekstisi "tuoreutuu". Hienoa, että olet aktiivinen kirjoittajaseurassa! Toivon sinulle inspiroivia kirjoitushetkiä!
AnuAnu Ähtäri kirjoitti 6.7.2019 kello 21:56:
Hei! Ostin tänään kirjoitusoppaasi Syön aamupalaksi Eiffel-torneja ja löysin kotisivusi . Olen kuulunut kirjoittajaseura Kynäisiin jo 12 vuotta ja ylläpidän nykyään seuran kotisivuja bloggerissa ja fb-sivuja ja omakin blogi löytyy. Joskus haaveilin oman kirjan kirjoittamisesta,aihe ollut työstettynä sieltä 2007 lähtien. Joskus jonkun kirjailijan kommentin luin,että hän oli työstänyt teostaan 10 vuotta. Kuinka nopsaan sinä työstät yhden teoksen? Onko se vajaan vuoden projekti,vai meneekö pidempäänkin? Oman kirjahaaveen olen välillä haudannut,tuntuu,että aihe tavallaan liika vanha jo ja tarina jäänyt suppeaksi työstää kokonaisen kirjan muotoon. Nyt tuota kirjoitusopasta lukiessa heräsi pieni toive,että ehkä kenties. Vaan millä keinoin pystyy "tuorentaan" tekstiä? Kiitos hienoista kirjoista Pientä fiksausta vailla ja Yösähköä,molemmat löytyvät hyllystäni. Mukavaa kesää ja anteeksi pitkä vuodatus tässä, en osaa lyhyesti asiaa ilmaista 😊
NiinaNiina Tampere kirjoitti 14.5.2019 kello 11:38:
Kiva kuulla, että pystyit heti soveltamaan kurssin antia käytäntöön. Lasipurkki-idea on tosi hyvä ja kertoo kirjoittajan luovuudesta sekin!
AinoAino Orivesi kirjoitti 13.5.2019 kello 22:28:
Kiitoksia tekstintäyteisestä kurssista. Sen innoittamana täytin lasipurkin pienillä kirjoitustehtävillä, joita voi tehdä silloin kun teksti ei lähde rullaamaan.
NiinaNiina kirjoitti 13.5.2019 kello 21:09:
Voi kiitos! Oli todella mukavia keväisiä iltapäiviä teidän ryhmänne kanssa. Merete Mazzarella on puhunut "pienestä, ystävällisestä katraasta", joka jokaisella kirjoittajalla olisi hyvä olla ympärillään. Oli ilo olla osa katrastanne viiden maanantai-iltapäivän verran.
Merja Pee tai TeeMerja Pee tai Tee Vaajakoski kirjoitti 13.5.2019 kello 16:01:
Tämä ei ole sääliviesti. Tämä on kiitosviesti. Kurssisi oli avaava ja kirjoittamista nostattava. Olet kuunteleva, hauska ja ammattimainen - oikeassa ammatissa todellakin!
NiinaNiina kirjoitti 17.1.2019 kello 14:18:
Niina ja Amanda kiittävät, kumartavat ja niiaavat. :) Hyvää tätä vuotta sinulle - ja samalla kaikille muillekin lukijoille.
MariaMaria Kuopio kirjoitti 16.1.2019 kello 15:27:
Heipähei Niina ja Amanda! Pientä fiksausta vailla ja Yösähköä -kirjat ovat mahtavaa kerrontaa, että molemmat luin kahteen päivään. Yhtäkkiä vaan huomasin, että hups! sivu ei enää käännykään e-kirjassa, kirja olikin loppu. Lukiessani olin aivankuin itsekin majatalon asukkaana, sain silmiini jopa henkilöt ja huoneet, niin hienosti on elämäntarinat kerrottu. Nyt odotan innostuneena miten Villa Venlan henkilöiden tarinat jatkuvat. Varsinkin Yösähköä jäi niin kutkuttaviin tunnelmiin etenkin Venlan & Jörnin osalta, että kirjoitahan Amanda uusi kirja nopsasti, täällä jo malttamattomana odotan jatkoa. Tuhannet kiitokset mukavista lukuelämyksistä kirjailijalle. 🤗
JoulutonttuJoulutonttu Raisio kirjoitti 30.11.2018 kello 22:36:
Hyvää alkavaa joulukuuta ja rauhallista joulua!
NiinaNiina kirjoitti 9.11.2018 kello 10:44:
Kiitos, Anne, ihanasta palautteestasi ja myös siitä, että tulit kertomaan sen tänne sivujeni vieraskirjaan. Viestisi teki minut iloiseksi! Mukavaa viikonloppua - itse käyn nyt kirjoitustöihin: kolmatta Amanda Vaaraa työstämään. :)
AnneAnne Espoo kirjoitti 8.11.2018 kello 20:06:
Olipa kiva kirjasi Yösähköä! Luin melkein yhdellä istumisella, mitä nyt koiran kanssa kävin välillä ulkona. Enpä muista, koska joku kirja olisi houkuttanut/koukuttanut näin. Odotan innolla seuraavaa kirjaasi!
NiinaNiina Tampere kirjoitti 4.11.2018 kello 17:52:
Hei Tintta, olipa mukava saada viestisi! Ilokseni voin kertoa, että Venlan tarina jatkuu kyllä, kolmososaa parhaillaan kirjoitan. Kolmas osa ilmestyy ensi vuonna, ihan tarkkaa aikaa en tiedä vielä, mutta jotain loppukesän ja alkusyksyn väliltä. Laitan tänne sivuilleni tarkempaa tietoa ilmestymisajasta ensi vuoden puolella. Kaunista ja kynttilänvaloisaa loppuvuotta!
TinttaTintta kirjoitti 3.11.2018 kello 14:57:
Hei! Luin juuri Yösähköä -kirjan, ja kyseinen sarja on noussut yhdeksi lempparikirjasarjaksi! Yritin googlailla, mutta en löytänyt vastausta: onko sarjalle tulossa jatkoa edelleen?:)
NiinaNiina kirjoitti 2.10.2018 kello 13:56:
Voi kun kiva kuulla, että tykkäät harjoituskirjasta ja että Nopeita avauksia-päivästä jäi positiivinen tunnelma. Minulla oli myös oikein mukavaa! Kaikki me kirjoittajat tarvitsemme harjoitusta. Tässä muuten juuri pakoilen käsikirjoituksen työstämistä surffailemalla netissä. :) Kaunista syksyä!
MarjaMarja Tampere kirjoitti 28.9.2018 kello 19:25:
Hei Niina! Nyt minullakin on harjoituskirjasi. En millään malta olla tekemättä harjoituksia enempää, kuin on tarkoitettu... Mutta aivan hurmaava hankinta. Olin kansalaisopiston Nopeita avauksia iltapäivässä, ja se oli tosi mukavaa tekemistä, kiitos!
NiinaNiina kirjoitti 8.8.2018 kello 11:46:
Hei Anneli, juuri äsken sainkin kotiin tekijänkappaleeni. Kirja näyttää kivalta, kiitos Kariston ammattitaitoisen tiimin. Hauskaa, jos pääset julkistamistilaisuuteen. :)